Huidverjonging

Huidverjonging

De fractional laser (Erbium 2940 nm), ofwel ‘gefractioneerde laser’, is een zeer veilige laser voor het verbeteren en verjongen van de huid. Het resultaat is een gladdere huid met kleinere poriën, versteviging / verstrakking en een betere doorbloeding van de huid. Deze behandeling kan zowel preventief worden ingezet tegen huidveroudering als gebruikt worden voor het verbeteren van een al verouderde huid.

Wat gebeurt er?

De fractional laser behandelt de huid in rastervorm. Er worden vele kleine gaatjes in de huid gelaserd die voor gecontroleerde beschadigingetjes en warmte zorgen. Deze combinatie van beschadiging en warmte zorgt voor een aanmaak van collageen, waardoor de huid verstevigt, verstrakt en de gehele huidstructuur zichtbaar verbetert. De fractional laser kan eventueel gecombineerd worden met micro-needling voor extra effect. Dit wordt tijdens het consult met u besproken.

 

 

 

Het resultaat

De structuur, gladheid en kleur zullen direct zichtbaar verbeterd zijn na de behandeling. Na een kuur van 4 behandelingen zal er ook een verstevigend effect optreden en blijven de verbeteringen langduriger bestaan. Tijdens het consult zal met u besproken worden hoeveel behandelingen voor u het beste zijn. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie en de veroudering van de huid.

-huidreactie direct na behandeling-

6276

-raster op huid-

images-8