Over ons

Over ons Laser Clinic Groningen is een initiatief van Yvonne Austin en is opgezet om tegemoet te komen aan de vraag naar kwalitatief hoogwaardige behandelingen op het gebied van tatoeageverwijdering.

Voor het effectief en snel behandelen van tatoeages en permanente make-up is het van groot belang om met een geavanceerde laser te werken waarmee zowel zwarte als kleurrijke tatoeages kunnen worden behandeld. Na uitgebreid onderzoek is onze keuze gevallen op de Quanta Plus Q-switch Nd-Yag laser met 3 golflengtes. Dit is een krachtige, medische laser voor een zo pijnloos mogelijke, veilige en effectieve verwijdering van álle kleuren inkt, dus ook de ‘moeilijke’ kleuren blauw en groen.

Ons doel Wij willen snelle, effectieve en veilige behandelingen aanbieden voor het verwijderen van uw tatoeage, permanente make-up, couperose, haarvaatjes en pigmentvlekken. Wij maken uitsluitend gebruik van geavanceerde, medische apparatuur voor de beste resultaten. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt bij uw beslissing en een geïnformeerde keuze maakt. Daarom nemen wij ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden en de behandelprocedure toe te lichten. Onze consulten zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Yvonne Austin is gediplomeerd huidspecialist met meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van huidproblemen en het zorgen voor huidverjonging, en is gespecialiseerd in laser- en IPL-behandelingen.

couperose behandeling en verwijderen

 

U kunt bij ons terecht voor

Tatoeageverwijdering
Verwijdering permanente make-up
Aanpak couperose
Huidverbetering

Maak een afpsraak

Phone : 050-3133888

Email : laserclinicgroningen@gmail.com

Online Form : Fill out this form